ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 2 590,0 Kč
skladem
naše cena 3 545,0 Kč
skladem
naše cena 5 990,0 Kč
skladem

KONTAKTY

Gastro-online
Jihlavská 16
591 01 Žďár nad Sázavou
tel: +420 739 824 676
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 590,0 Kč
skladem
naše cena 10 057,6 Kč
skladem
naše cena 111 998,9 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 52% Strašně moc 45% Nemnoho 2% Vůbec 1%

O NÁS
O nás

Velkoobchod
Máme pro obchodníky a velkoodběratele připraveny speciální ceny

Maloobchod
Koncovým odběratelům nabízíme co možná nejvýhodnější ceny a množstevní rabat.

Projekce
Průvodní náčtrt zdarma, konzaultaci a finální projekt připravíme pro váš nový gastroprovoz nebo remofeling stávajícího provozu.

Servis
Servis zajistíme na námi dodávané gastrozařízení nebo po dohodě i na jiné značky. Servis a repasé na starší výrobky, zajištění revizí, pravidelných kontrol, čištění a sanitace. NON-STOP servis zajišťujeme pro V.I.P. klienty..

Konzultace
Zdarma navrhneme technologii s ohledem na daný provoz, lokalitu a kapacitu gastroprovozu. Cílem je dodat funkční provoz bez zbytečných nákladů na nevyužitá nebo poddimenzovaná či naopak předimenzovaná gastrozařízení. Poradíme zařízení pro MENU jednotlivých provozů.
Našim cílem je dodat výkonné a funkční zařízení ke spokojenosti zákazníků i provozovatelů. Doporučíme ekenomická zařízení s rychlou návratností investic.

Zajištení HACCAP
Doporučíme nebo zajistíme školení na H.A.C.C.A.P. - systém preventivních opatření (kritických kontrolních bodů)sloužící k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činnosti související s jejich výrobou např. zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli. Náš konzultan p. Mgr. Jan Strejček vám poskytne odborné konzultace: http://hygcons.cz/

Školení obsluhy
Na dodané gastrozařízení zajistíme počáteční a následné pravidelné školení obsluhy tak, aby bylo využito maximálních funkcí a možností přípravy. Dále nabízíme zajištění školení bezpečnosti práce v jednotlivých gastroprovozech a školení obsluhy pro ekonomický provoz gastrotechniky.

Návrhy technologií a nápojových systémů
Předběžné návrhy a doporučení pro daný gastroprovoz konzultujeme s našimi zákazníky. Varnou techniku, chlazení i nápojové systémy doporučíme dle ekonomických a kapacitních možností pro libovolný gastroprovoz s možností leasingu.